user_mobilelogo

Huisregels

 

Om hinder en schade te verminderen respectievelijk te voorkomen dienen alle bezoekers van de Fotostudio de volgende huisregels in acht te nemen.

Deze huisregels zijn gebaseerd op de voorwaarden voor het huren van de Fotostudio respectievelijk het houden van een fotoshoot.

 

Algemeen:

v  De beheerder wil graag met iedereen die de studio binnenstapt kort kennismaken, zodat bekend is wie en hoeveel mensen er in het pand aanwezig zijn.

v  Aanwezige ICT apparatuur in de visagieruimte staat bezoekers niet ter beschikking.

v  De vaatwasser doet de afwas, maar wilt u na gebruik de ruimten netjes achterlaten?

v  Tijdens de huurperiode of fotoshoot is gebruik van alcohol niet toegestaan evenmin als het consumeren van zelf meegebrachte drinkwaren.

v  Eten en/of drinken is in de studioruimte niet toegestaan.

v  Roken is binnen nergens toegestaan. Het gebruiken van drugs is verboden.

v  De toiletruimte is op de eerste verdieping, 2e deur aan de rechterzijde.

v  De badkamer is eveneens op de eerste verdieping, 3e deur aan de rechterzijde.

v  De zwarte wanden van de studioruimte mogen niet met handen en/of voeten worden aangeraakt; dit om onuitwisbare strepen te voorkomen.

v  Schoeisel met natte en/of vieze zolen is in de studioruimte niet toegestaan.

v  Het dragen van naaldhakken is in de visagieruimte en op trappen niet toegestaan.

 

Studiohuur:

v  Huurder is voorzichtig met aanwezige apparatuur. Twijfel? Onzeker over hoe iets werkt? Schroom niet en vraag het ons.

v  De huurder is aansprakelijk voor diefstal/beschadiging van de ter beschikking gestelde apparatuur en overige (hulp)middelen en/of beschadiging van het gebouw.

v  De huurder dient te beschikken over een adequate lopende WA-verzekering.

v  Beschadigingen, defecten en vermissing moeten altijd direct bij de beheerder worden gemeld.

v  Huurder is en verklaard als zodanig, al dan niet na instructie van beheerder, voldoende deskundig en bekwaam te zijn om het gehuurde zonder onverantwoorde risico’s te gebruiken.

v  Op gebruikte achtergrondrollen mogen geen objecten verschoven worden; alles dat verplaatst moet worden, moet worden getild (statieven/boomarmen op wieltjes uitgezonderd).

v  De huurder staat verhuurder toe in de gehuurde ruimten (studio- en visagieruimte) aanwezig te zijn tijdens de huurperiode.

v  Verhuurder staat huurder toe in het pand aanwezig te zijn gedurende de huurperiode met dien verstande dat het betreden van slaapkamers ten strengste is verboden, en de woonkamer/keuken alleen met toestemming van de beheerder.

v  Toegangsdeuren dienen onder observatie of gesloten te blijven om insluiping te voorkomen; huurder ziet hier op toe. We lopen liever een keer extra naar de achterdeur dan te moeten constateren dat uw en/of onze bezittingen ongevraagd zijn verdwenen.

v  De huurder is verantwoordelijk voor iedereen die hij toegang tot het gebouw verleent.

v  Huurder betreedt de studioruimte op schone sokken, slofjes of met overschoenen; dit om vlekken op de vloer en achtergrondrollen zoveel mogelijk te beperken.

v  Voor het vastplakken van achtergrondrollen op de vloer of het plakken van b.v. kleurfilters op lichtvormers gebruikt huurder alleen de door de beheerder beschikbaar gestelde tape.

v  De Fotostudio mag niet worden gebruikt voor pornografische activiteiten.

v  Bij het niet (voldoende) naleven van deze huisregels, kan de huurperiode tussentijds worden beëindigd waarbij de volledige huursom verschuldigd blijft.

v  U betaalt de eventueel nog niet betaalde huursom vooraf contant (pinnen kan niet). Na afloop van de huurperiode rekent u direct eventuele extra’s (waaronder “uitlopen van de huurperiode” en genuttigde drink- en etenswaren) af waarvoor u, indien gewenst, een (aanvullende) factuur ontvangt.

Zo, je hebt je door de juridische jungle van voorwaarden en contractbepalingen kunnen worstelen? Helaas zijn dat meestal wat lijvige documenten, sorry. Laat deze regeltjes je alsjeblieft niet weerhouden om de fotostudio af te huren voor een eigen project.                     

De regeltjes zeggen namelijk eigenlijk niets meer en niets minder dan hoe jij met de geboden ruimten, apparatuur en props om moet gaan. Niets vreemds aan; met de spullen van een ander ben je zuinig, dat ben ik zelf namelijk ook.

De studio en alles wat zich daarin bevindt, is het visitekaartje van en vormen de randvoorwaarden om als fotograaf te kunnen werken in een studio. Het spreekt dus voor zich dat ik de kwaliteit daarvan graag wil behouden en beschermen.

Om het je eenvoudig te maken om de fotostudio af te huren of om contact met mij op te nemen, heb ik hieronder een tweetal knoppen geplaatst die je direct naar de betreffende pagina zullen leiden.

Direct naar huurprijzen fotostudio

Direct naar contactformulier