user_mobilelogo

Welkom in mijn wereld, de wereld van fotografie.

Fotograferen is leuk en iedereen doet het. Toch komt er bij het maken van een goede foto meer kijken dan alleen het indrukken van de ontspanknop. Fotograferen is zien, echt zien, om een boodschap in een beeld over te brengen die mensen emotioneel beweegt.

Fotostudio “Photography For You” is in 2014 opgericht vanuit mijn jarenlange wens voor een eigen ruimte, specifiek ingericht op studiofotografie. Na een verhuizing naar het pittoreske Nieuwendijk in Noord-Brabant is deze wens werkelijkheid geworden. Een oud winkelpand werd omgebouwd tot woning en in één van de ruimtes is de fotostudio gerealiseerd.

Doelen

“Photography For You” is opgezet met een aantal duidelijke doelen voor ogen, namelijk:

• professionele uitrusting met apparatuur van gerenommeerde merken;

• geschikt voor meerdere disciplines fotografie;

• toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie.

Maar vooral moet de studio een plaats zijn waar het mogelijk is om “schoonheid te vangen” en vast te leggen op een foto. Hoewel de studio niet groot is, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Schoonheid kent vele vormen. Schoonheid is voor niemand hetzelfde. Schoonheid zit in een vorm, in een emotie, kleur of beleving en ik stel me steeds tot doel dat te vangen in een beeld.

Waarom Fotostudio Photography For You?

Bent u op zoek naar een fotograaf die samen met u een dergelijk beeld wil creëren? Een fotograaf met oog voor detail? Ik hoop dat de foto’s op de site u helpen bij uw keuze om (hopelijk) voor Fotostudio “Photography For You” te kiezen. Mocht u niet op zoek zijn naar studiofoto’s maar graag foto’s willen laten maken bij u thuis of op een mooie locatie, dan is dat zeker bespreekbaar.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen die mij als fotograaf wil inhuren een idee krijgt wie ik ben, wat ik kan, en vanuit welke filosofie ik werk. Op deze website maakt u daarom kennis met de disciplines binnen fotografie waarin ik actief ben.

Behalve dat u uzelf of uzelf met anderen door mij kunt laten fotograferen, is het ook mogelijk om de studio te huren en met uw eigen camera aan het werk gaan. Als u een losse flitser op uw camera kunt monteren, staat de aanwezige apparatuur tot uw beschikking. Eerste keer in een fotostudio? Niet bekend met de aanwezige apparatuur? Geen probleem, als u dat wenst, dan ondersteun ik u waar nodig.

Contact

Kijkt u rustig rond. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvend gesprek wensen, dan kunt u het contactformulier invullen waarna ik zo spoedig mogelijk contact met u zal opnemen.